Un nou ajutor pentru persoanele afectate de inundații anunțat de ministrul Adrian Câciu

de | 23.09.2024 22:45 | Național, Economic

Un nou sprijin pentru persoanele afectate de inundații anunțat de Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Adrian Caciu

Sursă foto: FB Adrian Caciu

Este vorba despre un ajutor de 15.000 de lei pentru fiecare familie pentru cumpărarea de electrocasnice.

Ajutorul va fi din fonduri europene. În urma deciziei Comisiei Europene, România va primi 1,5 miliarde şi a adăugat că vor fi lucrări de infrastructură, diguri, poduri afectate.

Sper ca miercuri să avem şedinţa de guvern, în primă lectură dacă nu şi aprobat, un nou sprijin pe care îl dăm familiilor afectate, 15.000 de lei pentru fiecare familie pentru cumpărarea de electrocasnice”, a declarat ministrul Adrian Câciu la o emisiune televizată.

Ministrul a amintit totodată și de sprijinul în valoare de 10.000 de lei, pentru cei afectaţi de inundaţiile devastatoare din Galaţi şi Vaslui, de săptămâna trecută.

Amintim faptul că ciclonul Boris a lăsat în urma lui dezastru în special în județele Galați și Vaslui. Șapte persoane și-au pierdut viața din cauza inundațiilor iar mulți locuitori din zonă au rămas doar cu hainele de pe ei. Mai multe informații puteți citi AICI.

În solidaritate față de situația gravă în care se află oamenii din zonele afectate s-au organizat și se organizează și în prezent campanii de donații sau evenimente caritabile.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștenii, aproape de oamenii greu încercați din Galați. Concert sold-out cu Irina Baianț, la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Câciu | Galați | Vaslui

Ultimele articole