Albota: Accident rutier cu două camioane și o mașină – 3 victime au nevoie urgentă de ajutor!

de | 03.04.2023 08:56 | Eveniment, Județean, Știri

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, între două camioane și un autoturism pe raza localității Albota.

Trei victime sunt monitorizate în urma accidentului. Este vorba despre trei persoane care sunt rănite ușor și au nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin de urgență pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Rătești, care conducea un autocamion pe DN 65 pe raza localității Albota, din direcția Slatina spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 35 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autocamion, care circula în fața acestuia, condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma accidentului au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și o minoră de 7 ani, ambele din Tufeni, județul Olt.

Toto conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, transmite IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu motociclist în Mioveni! O victimă are nevoie de ajutor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | DN 65 | Mioveni | Olt | Pitești | Rătești | Slatina

Ultimele articole