Alertă pe aeroportul Otopeni! Un avion cu scurgeri de combustibil a aterizat de urgență

de | 08.09.2023 10:19 | Știri, Eveniment

Este alertă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, după ce în această dimineață, un avion care a avut scurgeri de combustibil a aterizat.

În cursul dimineții de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB).

Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil).

Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență, format din pompieri și ambulanțe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranță și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiții normale, fără nicio problemă, datorită profesionaliștilor Companiei Naționale Aeroporturi București, ale căror expertiză și eficiență în domeniu sunt recunoscute la nivel internațional de către toți marii operatori aerieni”, scrie într-un comunicat de presă.

Chiar în această dimineață de vineri, un avion care are scurgeri de combustibil a aterizat.

Se îndrepta către Praga, iar, potrivit Antena 3 CNN, alarma a fost dată în urmă cu aproximativ 20 de minute, chiar de la bordul aeronavei.

Piloții au solicitat aterizarea de Urgență pe pista aeroportului Otopeni.

sursă foto: digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș – Incendiu la o anexă din comuna Bughea de Sus!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole