Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

de | 07.06.2024 16:27 | Național, Eveniment, Județean

O nouă alertă alimentară a fost emisă de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre un produs retras din magazinele Auchan și anume produsul „Auchan Carne de vita 500g”,  EAN 5941893300493 , lot 4899, data de expirare 06.06.2024.

cats - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

Potrivit anunțului de rechemare făcut de Auchan și publicat pe site-ul ANSVSA, produsul ar putea conține un corp străin.

Compania producătoare și autoritățile competente au luat măsuri pentru a informa publicul cu privire la această situație și pentru a preveni eventualele consecințe grave.

Cei care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să meargă în magazinele Auchan pentru a-l returna. Oamenii nu sunt nevoiți să prezinte bonul fiscal pentru a-și primi banii înapoi.

Lista magazinelor - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzarecats 1 - Alertă alimentară la Auchan! Produs retras de la vânzare

Grupul Auchan efectueaza rechemarea produsului Auchan Carne de vita 500g.
Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu corp strain
Persoanele care au achizitionat produsul de mai jos sunt rugate sa nu il consume, sa le returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde l-au cumparat și vor primi înapoi contravaloarea acestora. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara. ”, transmit reprezentanții ANSVSA

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean trimis în judecată într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA | Auchan

Ultimele articole