Alin Călinescu, candidatul PNL la Mioveni: ”Haideți băieți, jucați cel mai bun fotbal”

de | 17.05.2024 14:43 | Mioveni, Politic

Alin Călinescu, candidatul PNL la Primăria Mioveni,  își arată susținerea pentru echipa locală de fotbal în meciul pe care băieții îl joacă la Botoșani.

”Sunt mândru că Mioveniul bate din nou la porțile Superligii. CS Mioveni, sunt și azi alături de voi, iar pe 24 mai, când veți juca acasă, ne vedem pe stadion, ca de obicei la meciurile voastre.

Nu a fost un an ușor pentru echipa noastră de suflet, dar sper că veți aborda meciul de azi de la Botoșani cu mult curaj și optimism.

Haideți băieți, jucați cel mai bun fotbal pe care îl știți și dați cele mai spectaculoase goluri! Treceți cu bine de baraj și reveniți în primul eșalon, acolo unde vă e locul!

Hai, CS Mioveni!

Aveți toată susținerea mea, acum și în viitor! Ne vedem în Superliga!”, a transmis Alin Călinescu pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Alin Călinescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alin Călinescu, candidat PNL la Primăria Mioveni: ”O CREȘĂ NOUĂ ȘI AFTERSCHOOL LA MIOVENI SUNT PRIORITĂȚILE MELE ÎN MATERIE DE EDUCAȚIE”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Botoșani | Mioveni

Ultimele articole