Alin Călinescu: Tinerii vor locuri de muncă, vor să li se dea ocazia să arate ce pot și vor să nu mai fie tratați de sus

de | 07.06.2024 14:24 | Mioveni, Politic

Oare a găsit Alin Călinescu, candidatul PNL la Mioveni, canalul potrivit de comunicare cu tinerii? Din ultimul mesaj postat pe pagina de Facebook pare să fi ajuns la un segment la care alți candidați nu prea au avut succesul dorit.

Iată ce transmite Alin Călinescu tinerilor din Mioveni:

”Dragi tineri din Mioveni, vă mulțumesc tuturor că în aceste ultime patru săptămâni mi-ați dat șansa să vorbim și să ne cunoaștem mai bine, față în față sau pe internet.

Vă mulțumesc pentru întrebări, pentru idei, pentru rugăminți, pentru critici, pentru provocările pe care mi le-ați adresat. A fost o experiență unică să vorbesc cu atâția dintre voi. Am înțeles mult mai mult decât aș fi putut s-o fac dintr-un birou. Pentru un candidat la funcția de primar, a fost o experiență extrem de utilă.

Duminică, 9 iunie, totul e posibil! Așa că mergeți la vot și alegeți o persoană în care vă puneți speranța. Faceți o alegere pentru viitorul vostru, pentru un oraș în care să vă placă să vă întoarceți în vacanțele dintre anii de facultate sau după absolvire. Un oraș în care vă vedeți întemeind o familie – cu copii sau nu, așa cum vreți voi să fie.

Un oraș modern, viu și dinamic, curat și primitor, unde să te simți mereu acasă.

Nu știu dacă voi câștiga duminică. Știu sigur însă că dacă voi deveni primar, am să fac tot posibilul să nu îi dezamăgesc pe oamenii din Mioveni.

Sincer, pentru mine a fost un mare câștig să vorbesc cu tinerii din Mioveni în această lună de campanie. M-am convins că povestea cu tinerii care nu votează pentru că nu îi interesează nimic e fix asta: o poveste. Tinerii știu bine ce vor: o țară, un oraș, ca afară. Vor locuri de muncă, vor să li se dea ocazia să arate ce pot, vor să nu mai fie tratați de sus. Pentru că ei sunt viitorul”.

În încheierea mesajului postat pe pagina de Facebook, Alin Călinescu a venit și cu câteva recomandări pentru bunul mers al procesului de votare de duminică (de exemplu: să nu facă poze în cabina de vot, să predea ștampila comisiei, după votare, etc.).

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Alin Călinescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ” 10 minute la vot și împreună putem schimba tot!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Mioveni

Ultimele articole