Alina Gorghiu: ”Datoria mea ca ministră, ca femeie, ca mamă, este să asigur protecţia copiilor noştri”

de | 15.05.2024 19:33 | Național, Administrație

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că un alt fugar a fost adus în țară. Bărbatul fugise în Italia, după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Iată că acum a fost adus în țară.

În luna martie, Nicolae Costan, în vârstă de 38 de ani, a fost prins în Italia. Acesta era dat în urmărire naţională şi internaţională.

A violat o fetiţă, iar astăzi a fost adus în ţară acest fugar, pe numele lui Nicolae Costan care a fost condamnat la o pedeapsă de 8 ani cu închisoare pentru oroarea săvârşită. A fugit în Italia, crezând că scapă de pedeapsă, însă le mulţumesc autorităţilor italiene şi române pentru buna colaborare, pentru că am reuşit să îl aducem în ţară. Astfel de nemernici trebuie să suporte consecinţele faptelor lor, iar datoria mea ca ministră, ca femeie, ca mamă, este să asigur protecţia copiilor noştri”, a declarat Alina Gorghiu, într-un mesaj video postat pe pagina ei de Facebook. 

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alin Călinescu, candidat PNL la Primăria Mioveni: ”O CREȘĂ NOUĂ ȘI AFTERSCHOOL LA MIOVENI SUNT PRIORITĂȚILE MELE ÎN MATERIE DE EDUCAȚIE”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Italia | Mioveni

Ultimele articole