Alina Gorghiu: ”Norris Măgeanu este candidatul la primărie care vine cu binele pentru Câmpulung”

de | 19.05.2024 17:00 | Câmpulung Muscel, Politic

Liderul PNL Argeș și ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a mers astăzi împreună cu Norris Măgeanu, candidatul PNL la primăria Câmpulung, cu Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș și echipa liberală din localitate, să vorbească cu câmpulungenii din cartierul Vișoi.

”Norris Măgeanu este candidatul la primărie care vine cu binele pentru Câmpulung. Am fost astăzi în cartierul Vișoi împreuna cu el și cu Radu Perianu, candidatul PNL Argeș la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Am discutat azi cu zeci de câmpulungeni, toți ne-au spus că orașul nu se dezvoltă, nu vin investitori, nu cresc salariile.

Și durerea cea mare a seniorilor: tinerii pleacă din oraș.

Oamenii din Vișoi ne-au spus și despre problemele cartierului lor: necazuri cu acoperișurile blocurilor, țevile stricate, criza locurilor de parcare. În zona parcului din jurul bisericii, pasivitatea Poliției Locale permite unor grupuri ds tineri să strice liniștea cartierului.

Sunt probleme pe care cei care s-au tot schimbat la primărie nu au fost interesați să le rezolve!

Le-am spus tuturor că Norris Marcu Măgeanu este un om al Câmpulungului, legat sufletește de acest oraș. Are și o mare experiență manageriala. Este un om care a făcut multe pentru sportul românesc. Cu el la primărie, Câmpulung se va dezvolta!”, a transmis Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Zilnic vorbim cu piteștenii, așa cum am făcut-o și în ultimii patru ani”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole