Alina Gorghiu: ”Sunt mândră că sunt din Argeș, astăzi, poate mai mult ca oricând!”

de | 28.07.2024 19:18 | Județean, Politic

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, invită românii care au drum astăzi prin Argeș, să participe la evenimentele organizate la Domnești și la Suseni unde se sărbătorește ”Ziua Comunei”.

”Sunt mândră că sunt din Argeș, astăzi, poate mai mult ca oricând!

Atât la Suseni, cât și la Domnești, se sărbătorește ”Ziua Comunei”. În fiecare an, cu ocazia acestor festivități, se adună oameni unul și unul, gospodari toți, dar care știu la fel de bine să ducă mai departe ospitalitatea, tradițiile și cultura noastră argeșeană.

Este acel moment special în care prieteni dragi se revăd cu mare bucurie, când seniorii și tinerii se bucură împreună de timp prețios petrecut împreună, când tarabele meșteșugarilor și producătorilor locali abundă cu o ofertă din cea mai variată.

Este genul de sărbătoare locală care modelează sănătos comunitățile, care unește oamenii și care generează amintiri prețioase, dar și planuri noi de viitor.

Dacă aveți azi drum prin Argeș, nu ratați cele două evenimente și în special tradiționalul Dans al torțelor și focul de artificii specifice pentru această sărbătoare la Suseni.

Felicitări Ion Doru Smadu, primarul comunei Domnești, și Doru Radu, primarul comunei Suseni, pentru că și anul acesta sunteți sufletul acestui frumos obicei!”, a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de. asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mara Mareș, președintele TNL: ”Munca suplimentară trebuie răsplătită, încurajată, nu pedepsită și supra-taxată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Suseni

Ultimele articole