Alocaţiile şi indemnizaţiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea şcolii

de | 05.09.2024 14:57 | Județean, Economic, Importante

Vești bune pentru argeșeni și nu numai. Pentru a veni în sprijinul elevilor și al părinților, Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Social transmite că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii.

Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, prin agenţiile teritoriale efectuează plăţile în avans, faţă de data fixată, plata în conturile bancare a beneficiilor de asistenţă socială pentru următoarele beneficii: alocaţie de stat pentru copii, indemnizaţie de creştere a copilului, stimulent de inserţie pentru creşterea copilului, indemnizaţia de acomodare şi sprijin adopţie”, precizează reprezentanţii ANPIS.

Conform datelor ANPIS, la nivel național există 3.484.686 de beneficiari ai alocației de stat pentru copii, 159.601 de beneficiari ai indemnizației pentru creșterea copilului, 83.943 de beneficiari ai stimulentului de inserție și 4.514 beneficiari ai indemnizației de acomodare și sprijin pentru adopție.

1dc1774d 64c0 44a7 98f8 967ac6c86f1b - Alocaţiile şi indemnizaţiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea şcolii

Această măsură vine în sprijinul familiilor pentru a face față mai ușor cheltuielilor necesare începerii școlii.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție de urgență pe Transfăgărășan! Bărbat în stare critică, după ce i s-a făcut rău la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole