O altă piteșteancă a împlinit 100 de ani. Larisa Drăgulescu și-a dedicat viața profesională învățământului

de | 27.03.2024 13:03 | Mioveni, Administrație

Administrația locală din Pitești anunță că astăzi, 27 martie, Larisa Drăgulescu a fost premiată de Primăria și Consiliul Local Pitești pentru împlinirea unui secol de viață. Viceprimarul Gelu Tofan a vizitat-o pentru a-i oferi distinsei piteștence, născută pe 1 martie 1924, flori și un cadou simbolic, alături de urările de sănătate și viață lungă.

”Absolventă a prestigiosului Institut de Matematică și Fizică din București, Larisa Drăgulescu și-a dedicat viața profesională învățământului și educației, lucrând ca profesor de matematică la Școala Gimnazială Lunca Corbului, din județul Argeș. Contribuția sa remarcabilă în formarea și îndrumarea generațiilor de tineri a fost subliniată de rezultatele de excepție obținute de elevii săi. Prin devotamentul său, centenara piteșteancă a fost recunoscută și iubită de către aceștia, rămânând în memoria lor ca ”doamna cea iubită”.

Transmitem felicitări și recunoștință doamnei Drăgulescu Larisa, simbol al longevității și excelenței în carieră și viață!”, a fost mesajul transmis de administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doamnele au viață lungă! Piteșteanca Rodica Velișcu a împlinit 100 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești