Amendați și lăsați pietoni! Doi bărbați din Argeș prinși de radar cu viteză excesivă

de | 06.08.2024 16:00 | Eveniment, Județean

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică au acționat în ultimele 24 de ore în 33 de filtre rutiere. Aceștia au efectuat 339 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate în total 295 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 90.000 de lei. Totodată au fost reținute 30 permise de conducere și retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Din totalul abaterilor la regimul rutier constatate de polițiști, 100 au fost depășiri ale regimului legal de viteză, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Printre șoferii care au fost depistați conducând cu viteză excesivă s-a numărat și un bărbat de 35 de ani din comuna Izvoru. Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești pe DJ504, pe raza comunei Recea, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h (pe un sector cu limita de 50 de km/h).

În urma abaterii șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1650 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Un alt șofer vitezoman a fost un bărbat, de 22 de ani, din Bughea de Sus, care a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroul Rutier Câmpulung la volanul unui autoturism pe DN73 – Schitu Golești. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h (pe un sector cu limita de 50 de km/h).

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1485 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferi inconștienți! Trei argeșeni prinși băuți la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bughea de Sus | Izvoru | Recea

Ultimele articole