Și-a amenințat cu moartea concubina! Argeșean reținut de polițiști!

de | 24.07.2024 15:45 | Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabanda calificată, și au reținut în ziua de 23 iulie un bărbat de 43 de ani, din Suseni.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 23 iulie, bărbatul ar fi adresat amenințări cu moartea concubinei sale și ar fi distrus geamurile locuinței acesteia.

Mai mult decât atât în urma verificărilor efectuate de polițiști, în locuință au fost descoperite și ridicate o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, și mai multe cutii cu muniție, despre care s-a stabilit că au fost achiziționate din străinătate și introduse, fără drept, în România, în urmă cu câțiva ani.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Persoană dată dispărută – găsită înecată într-un lac!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Judecătoria Costești | Suseni

Ultimele articole