ANAF avertizează: Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală

de | 17.06.2024 15:07 | Național, Economic

  • Atenție!

ANAF avertizează asupra unei noi tentative de înșelăciune și anunță faptul că mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de 1000 de euro, pentru a beneficia ulterior de o sumă de bani.

Acest email este o tentativă de înșelăciune și nu trebuie să îi dați curs!

„Precizăm că ANAF nu solicită garanții în vederea premierii contribuabililor. Emailul menționat cuprinde elemente incoerente, cu greșeli gramaticale și promisiuni nereale.

Reamintim că ANAF comunică securizat prin serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, care a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare sigură cu instituția.”, este mesajul transmis de ANAF,

Contribuabilii pot obține totodată informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160.

Reamintim faptul că în urmă cu doar câteva zile reprezentanții ANAF au transmis o atenționare asupra unei alte campanii de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”.

Mai mjulte informații puteți citi pe anchetaonline.ro

O nouă tentativă de înșelăciune în numele ANAF

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole