Anchetă după BAC! Primul subiect a fost căutat pe internet cu câteva ore înainte de examen!

de | 26.06.2023 19:17 | Știri, Cultură, Eveniment, Național

Ministerul Educației a deschis o anchetă, după ce primul subiect de la Bacalaureat a fost căutat pe internet cu o seară înainte de examen

Dexonline a sesizat întâmplarea și a publicat pe Facebook un raport al căutărilor care au început încă de azi-noapte.

Conform Digi24, începând de aseară, căutările Google au la bază rezolvarea primului subiect de Bacalaureat, mai exact sensul expresiei „de bună seamă”.

Până la ora 4:00 dimineața, 100 de persoane au căutau definiția acestei expresii. Totodată, au fost foarte multe căutări și în ceea ce privește cerința exactă a primului subiect de la examenul de Bacalaureat de astăzi, respectiv „indică sensul din text al secvenței «de bună seamă»”.

Ministerul Educației a transmis că în aceste momente fac cercetări și verifică ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la această situație.

Foto Mesagerul de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 26 de ani – prins la furat de lemne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Google | Sibiu

Ultimele articole