Se fac angajări din sursă externă! Posturi scoase la concurs de Penitenciarul Mioveni

de | 30.08.2024 16:54 | Județean, Lifestyle

Administrația Națională a Penitenciarelor anunță scoaterea la concurs a 321 de posturi vacante de execuție (agent operativ) din sursă externă.  Aceste posturi sunt destinate sectorului Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar.

Penitenciarul Mioveni se numără printre unitățile care beneficiază de noi angajări, având disponibile 5 posturi de agent operativ. Dintre acestea, 3 posturi sunt destinate bărbaților, iar 2 posturi sunt pentru femei.

Candidații interesați trebuie să aibă o diplomă de bacalaureat, abilități fizice solide și cunoștințe de bază în utilizarea calculatorului.

Potrivit Penitenciarului Mioveni, procesul de selecție va cuprinde mai multe etape: o probă sportivă pentru evaluarea condiției fizice, o probă practică pentru verificarea competențelor informatice, un interviu și o probă scrisă pentru evaluarea cunoștințelor necesare postului.

Înscrierile se pot face până pe 20 septembrie 2024, ora 15:00, dosarele urmând să fie depuse la sediul Penitenciarului Mioveni în intervalul orar 08:00 – 15:00.

Pentru mai multe informații privind organizarea concursului și detalii despre tematica acestuia, cei interesați sunt invitați să acceseze: https://anp.gov.ro/…/concurs-de-ocupare-din-sursa…/

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își înceapă o carieră în sistemul penitenciar.

Foto Facebook Penitenciarul Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu într-un apartament din Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Penitenciarul Mioveni