Un angajat CFR s-a omorât în arestul Poliției!

de | 17.07.2024 16:19 | Eveniment, Importante, Județean

L-a omorât frica de pușcărie!

Un bărbat arestat pentru tentativă de viol s-a omorât astăzi în arestul Poliției din județul Argeș. Era arestat de mai bine de o lună, iar ieri Tribunalul Argeș i-a respins apelul de schimbare a măsurii preventive.

Bărbatul de 39 de ani era angajat la CFR și în urmă cu o lună a fost reținut pentru că a încercat să violeze o tânără după ce a dus-o într-un spațiu al gării din Pitești. Tânăra a scăpat, a anunțat autoritățile, iar bărbatul a ajuns în arest. După o lună a făcut cerere pentru a fi schimbată măsura arestului fie cu arest la domiciliu, fie cu un control judiciar, solicitare respinsă ieri de Tribunalul Argeș. De teama pușcăriei astăzi și-a pus capăt zilelor chiar în arestul Inspectoratului de poliție din Argeș.

La arest a fost chemat și un echipaj al ambulanței, cu medic.

Medicul de la Ambulanță care a ajuns la Arestul IPJ Argeș le-a povestit ziariștilor că și-a găsit acolo colegul care lucrează pentru poliție încercând să îl resusciteze pe bărbat, acesta prezentând semne post-spânzurare, relaxare de sfinctere. Ulterior, manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul medical, care l-au intubat pe bărbat, însă fără succes.

 

Din cauza acestui incident este o anchetă și la arestul Poliției din Argeș pentru a se stabili cum de a fost posibil ca bărbatul să se omoare chiar în celulă.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest incident și dacă au fost respectate toate dispoziţiile legale şi procedurile interne privind încarcerarea persoanelor private de libertate şi modul de supraveghere.

Foto: Foto IPJ Argeș/

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 39 de ani din Costești ARESTAT! Incredibil ce a putut să facă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești