Angajata unei firme din Pitești- cercetată! Femeia a furat aproape 8.000 de lei de la clienți

de | 08.03.2023 16:23 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Angajata unei firme din Pitești- cercetată! Femeia a furat aproape 8.000 de lei de la clienți

O femeie de 31 de ani, din Pitești, angajată a unei firme, este cercetată într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Conform cercetărilor, femeia, care era angajată în calitate de curier cu atribuții de gestiune, la firma respectivă, a furat suma de 7.843, bani încasați de la clienți în urma activității de curierat pe care o desfășura.

Potrivit oamenilor legii, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Copil de 16 ani din Pitești – dat în judecată după ce a agresat o minoră!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole