Angiograful de la Spitalul Județean de Urgență Pitești funcționează din nou!

de | 06.08.2024 17:30 | Administrație, Importante, Pitești

Vești bune! Spitalul Județean de Urgență Pitești a anunțat că, începând de astăzi, 6 august procedurile realizate cu angiograful au fost reluate.

angiograful de la SJU Pitești
Prima intervenție de angiografie cu sistemul hemodinamic împrumutat care s-a dovedit compatibil cu restul sistemului de la Spitalul de Urgență a fost efectuată azi iar în prezent se fac demersuri în continuare pentru aducerea într-un timp cât mai scurt a sistemul hemodinamic la SJU Pitești.
Suntem fericiți că ne putem efectua din nou activitatea în laborator. Sistemul hemodinamic a fost astăzi pus în funcțiune, tocmai am efectuat primului pacient o coronarografie. Suntem mulțumiți că sistemul funcționează și că putem să asigurăm cazurile grave, urgențele în zilele următoare și că ne vom putea desfășura activitatea în continuare. Mulțumim celor care s-au zbătut pentru noi și ne-au asigurat un sistem care să suplinească sistemul hemodinamic ce urmează să vină, a transmis doctorul cardiolog Elvis Boțu.
Dr. Elvis Boțu  - SJU Pitești
Sunt bucuros să vă anunț, așa cum a făcut-o doctorul Boțu, că sistemul angiograf este funcțional. Deja primul pacient a fost investigat. Pentru moment, problema este rezolvată. Ne vom ocupa ca sistemul hemodinamic să ajungă la noi în cel mai scurt timp. Noi suntem la dispoziția pacienților și am făcut tot ce am putut ca, într-un timp record, angiograful nostru să fie din nou funcțional. Ne cerem iertare pentru zilele în care nu am putut fi prezenți pentru pacienții noștri privind aceste investigații, dar vă asigurăm de transparență, de bună credință și de implicare totală în ceea ce privește îmbunătățirea și perfecționarea actului medical, corectarea acolo unde este cazul și să aducem un alt mod de lucru cu privire la transparență, cu privire la tot ceea ce înseamnă sistem medical în județul Argeș ”, a declarat Adrian Dumbravă, manager Spitalul Județean de Urgență Pitești.
Adrian Dumbravă manager SJU Pitești
Imagini video cu declarația medicului cardiolog Elvis Boțu și declarația lui Adrian Dumbravă, managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești le puteți viziona AICI. 
SJU Pitești upu

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primul RMN deschis a ajuns în Pitești, la Spitalul Sfântul Nicolae!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Sfântul Nicolae | Spitalul Județean de Urgență Pitești