Atenție, șoferi! Restricții de circulație în Nord

de | 17.06.2024 17:41 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță că dezvoltatorul S7 Pitești Property & Mitiska REIM a reușit să încheie cea mai mare parte a lucrărilor anunțate în zona sensului giratoriu de la Shopping Park Pitești – Leroy Merlin. Cu toate astea, în noaptea de 20 sau 21 iunie, timp de 2-3 ore sunt anunțate restricții pe ambele sensuri pentru unele lucrări de decopertare.

Însă, pentru finalizare și finisaje pe segmentele de asfalt aferente blocurilor de locuit, constructorul anunță că, în data de 17 iunie, începând cu ora 20:00, va începe o nouă etapă de frezare și decopertare a asfaltului existent, urmată de asfaltare (partea dinspre blocuri). ”Procedura de decopertare va dura aproximativ 2 – 3 ore, perioadă în care vor fi instituite, din nou, restricții pe ambele sensuri! Asfaltarea se va realiza noaptea, în 20 sau 21 iunie. Începând de sâmbătă, 22 iunie, se va circula din nou pe ambele sensuri, fără probleme de rulaj în trafic. Constructorul își cere scuze pentru disconfortul creat – va fi, însă ultima operațiune care necesită restricții!”, anunță administrația locală din Pitești în comunicatul transmis.

Sursă foto:  Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victime la Stoenești! Mașină ieșită în afara părții carosabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole