Anunț de interes pentru locuitorii din Albeștii de Argeș

de | 14.07.2024 09:03 | Administrație, Județean

  • Informații utile!

Reprezentanții Primăriei Albeștii de Argeș informează cetățenii că din cauza consumului imens de apă dar și a secetei prelungite sunt probleme în furnizarea cu apă. Totodată amintesc faptul că este interzisă folosirea apei potabile în alte scopuri decât cel menajer și anunță că se vor efectua verificări.

anunt Albestii de Argeș

„Datorită consumului imens și a secetei prelungite suntem în imposibilitatea de a furniza apă în sistemul centralizat de apă.

Vă comunicăm că este total interzis ca în perioada aceasta de cod roșu de caniculă și secetă să utilizăm sursa de apă potabilă în alte scopuri decât cel menajer, reiterăm rugămintea către toți cetățenii comunei Albeștii de Argeș să nu facă risipă, să nu utilizați apa potabilă pentru irigarea culturilor umplerea piscinelor sau alte scopuri ilegale.

Vom face controale privind consumul de apă prin echipe mixte și se vor lua măsurile legale în cazul încălcării regulamentului de funcționare al serviciului de alimentare cu apă.”

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: