Anunț de interes pentru locuitorii comunei Țițești

de | 11.07.2024 15:42 | Județean, Lifestyle

Reprezentanții SEdC Mioveni anunță faptul că din cauza reducerii drastice a debitelor surselor de apă în această perioadă de secetă, distribuția apei în comuna Țițești , se va face începând de vineri, 12 iulie, după programul: 09.00 – 21.00.

„Pe fondul consumului excesiv de apă potabilă, precum și din cauza secetei prelungite cu care ne confruntăm, au apărut disfuncționalități în asigurarea continuă a apei potabile, pentru care nu există soluții tehnice de rezolvare imediată.”
Consumatorii sunt rugați să nu utilizeze în exces apa potabilă pentru a nu priva alți beneficiari de minimul necesar util fiecărei gospodării.
Se recomandă populaţiei să utilizeze raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă, respectiv consum personal şi uz casnic, şi să evite folosirea acesteia în alte scopuri, cum ar fi: activităţi de agrement, activităţi agricole, irigatul grădinilor, spălatul teraselor, curţilor, pavajelor.
Societatea mai transmite că din cauza opririi, la reluarea furnizarii pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate.În acest caz clientii sunt rugați să folosească apa numai în scop menajer.
„Folosirea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilitate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!”
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole