Anunț util pentru locuitorii din Țițești transmis de SEdC Mioveni

de | 24.07.2024 10:25 | Administrație, Județean

Reprezentanții SEdC Mioveni anunță faptul că din cauza consumului exagerat de apă care face ca rezervoarele de înmagazinare să nu mai poată fi umplute s-a stabilit un nou program de furnizare în comuna Țițești, sat Țițești, județ Argeș.

De precizat că începând de marți, 23 iulie furnizarea apei potabile se face după programul: 𝟬𝟵.𝟬𝟬-𝟭𝟴.𝟬𝟬.
Toți consumatorii sunt rugați să nu utilizeze în exces apa potabilă pentru a nu priva alți beneficiari de minimul necesar util fiecărei gospodării.
„Vă rugăm utilizați raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă, respectiv consum personal şi uz casnic şi evitați folosirea acesteia în activităţi de agrement, activităţi agricole, irigatul grădinilor, spălatul teraselor, curţilor, pavajelor.
Folosirea rațională a apei și prevenirea risipei reprezintă o responsabilltate comună, a operatorului de apă și a tuturor consumatorilor!”, este mesajul transmis de reprezentanii societății.
Foto: Facebook
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni