Aparatură de ultimă generație la SJU Pitești!

de | 12.07.2024 14:10 | Județean, Lifestyle

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti anunță că Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională a fost modernizat cu un sistem hemodinamic de ultimă generaţie.

450586189 932152328714904 4605442690421267026 n - Aparatură de ultimă generație la SJU Pitești!

Noul sistem, în valoare totală de 98 175 de lei cu TVA, fonduri alocate de către Consiliul Judeţean Argeș, în totalitate, este dedicat monitorizării funcțiilor vitale ale pacientului și măsurătorii invazive a parametrilor hemodinamici (curbe de presiune) și este, astfel, o componentă esențială în desfășurarea procedurilor invazive.
De asemenea, reprezentații SJU mai anunță faptul că au fost începute demersurile pentru achiziționarea unui nou sistem angiograf, estimat la aproximativ 1 000 000 de euro.
Astfel că, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, susţinut de către Consiliul Județean Argeş, a efectuat demersurile necesare către Ministerul Sănătății, pentru finanțarea acestui sistem.
Facem precizarea că a fost identificat spațiul de amplasare al noului sistem angiograf, în imediata vecinătate a actualului Laborator de Angiografie și Cardiologie Intervenţională, urmând să procedăm la următoarea etapă, și anume, amenajarea spațiului și obținerea avizelor necesare funcționării în noua locație.
Acestea sunt fapte care dovedesc grija față de pacienți – NU VORBE, fapte pe care le vom continua cu aceeași dăruire”, transmit reprezentanții SJU Pitești

Foto: Facebook SJU Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de circulație pentru camioanele de mare tonaj în Ungaria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății | Pitești | Ungaria