Un apel la 112 anunța că o fată ar fi fost luată cu forța din cartierul Trivale de către fostul iubit. Ce a pățit apelantul

de | 14.06.2024 23:33 | Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, în această seară, în jurul orei 21:00, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fata ar fi fost luată cu forța, din cartierul Trivale, de către fostul iubit, care se deplasează cu un autoturism negru. Apelantul a precizat inclusiv marca și numărul mașinii.

În acel moment autoturismul a fost dat în atenție la nivelul întregului județ, fiind instalate filtre la intrarea și ieșirea din municipiul Pitești dar și pe principalele artere, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Aceștia au mai anunțat cămașina a fost depistată, pe strada Nicolae Labiș din Pitești, de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești iar în interior au fost identificate două persoane: șoferul de 23 de ani și o tânără de 21 de ani.

Cei doi au fost conduși la sediul poliției acolo unde fata a declarat faptul că s-a întâlnit de bunăvoie cu bărbatul și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii de ordine publică au identificat de asemenea și apelantul, care a declarat faptul că nu a văzut când fata ar fi fost luată cu forța, ci ar fi apelat Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență la insistențele mamei tinerei, care se află în altă localitate.

„Având în vedere toate aspectele, apelantul va fi sancționat contravențional, conform art.32, alin.1, lit. a) din O.G. 38/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112”, a mai transmis IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv: ziarpiatraneamt.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minora de 14 ani din Leordeni dată dispărută de familie – a fost găsită!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni | Pitești | Trivale