Apelul Poliției Locale din Pitești. Tinerii care își recunosc obiectele sunt așteptați să le revendice!

de | 14.10.2024 12:52 | Pitești, Administrație

Sâmbătă seară Poliția Locală Pitești a intervenit într-un caz de tulburare a ordinii publice în cartierul Găvana, unde un grup de tineri a provocat zgomot pe strada Lucian Blaga. La vederea forțelor de ordine, aceștia au părăsit zona, lăsând în urmă mai multe bunuri personale, inclusiv o boxă portabilă. Autoritățile fac apel la cei implicați să se prezinte la sediul Poliției Locale pentru a-și recupera obiectele pierdute.

Sâmbătă, 12 octombrie, în jurul orei 20:30, Poliția Locală Pitești a primit o sesizare cu privire la un grup de tineri care provocau zgomot și tulburau ordinea publică pe strada Lucian Blaga din cartierul Găvana.

”Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică a intervenit prompt la fața locului. La vederea polițiștilor, tinerii au părăsit zona în grabă, lăsând pe o bancă mai multe obiecte personale, printre care o boxă portabilă, produse de îngrijire corporală, bani și o umbrelă.

Facem apel către persoanele implicate să se prezinte la sediul Poliției Locale Pitești, situat pe strada Eroilor nr. 30, pentru a-și recupera bunurile”, este anunțul publicat de administrația locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ți-ai asigurat rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic? Marți se oprește apa potabilă în satul Malu Vânăt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Pitești | Poliția Locală Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole