Aplicația WhatsApp introduce o nouă funcție!

de | 22.04.2023 21:54 | Național, Lifestyle, Știri

Aplicația WhatsApp vine cu o funcție nouă, care le va permite utilizatorilor să păstreze mesajele care sunt șterse după ce au fost trimise.

Astfel, WhatsApp a informat că va introduce funcția numită „Keep in Chat”, care îi va ajuta pe utilizatori să păstreze mesajele importante.

WhatsApp spune că această funcție este o „superputere a expeditorului”, deoarece permite ca mesajele să fie păstrate în continuare, dar numai dacă persoana care le-a trimis este de acord.

În momentul în care este trimis un mesaj pe care o persoană doreşte să-l păstreze, aceasta poate face click pe el şi poate alege opţiunea de a păstra mesajul.

Ulterior, aplicația îi va trimite o notificare expeditorului, oferindu-i opţiunea de a se opune deciziei. Dacă autorul mesajului nu vrea păstreze mesajul, este definitivă, iar textul va fi eliminat de pe dispozitivele tuturor, atunci când expiră cronometrul normal, relatează Antena 3 CNN.

Sursa Foto g4media.ro
Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 3 al Spitalului Județean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: