Arată incredibil după consolidare și reabilitare. S-au terminat lucrările la Colegiul Național Zinca Golescu, iată ce urmează!

de | 05.09.2024 11:33 | Pitești, Administrație

Poiectul de consolidare și reabilitare clădire – tronson I – Colegiul Național ”Zinca Golescu” au fost finalizate. Anunțul a venit de curânt de la administrația locală din Pitești.

În luna septembrie 2024, au fost încheiate lucrările de consolidare aferente corpului 3 al clădirii Colegiului Național „Zinca Golescu”, în cadrul etapei finale a proiectului finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020. Ultimele pregătiri pentru începerea anului școlar se desfășoară în această perioadă, iar recepția pentru toate cele patru corpuri reabilitate va fi realizată după încheierea lucrărilor la sistemul de avertizare și detecție a incendiilor.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești

Proiectul de consolidare și reabilitare a inclus lucrări de cămășuire cu plasă a pereților și de torcretare, tencuire și finisare a acestora. De asemenea, a fost înlocuită tâmplăria degradată cu tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan, s-au executat lucrări de instalații termice și sanitare, renovarea grupurilor sanitare, lucrări de instalații de stingere a incendiilor cu instalații de hidranți interiori, precum și lucrări de instalații electrice pentru iluminat. Lucrările au fost realizate de către Asocierea ZEUS S.A. – ARHIAMA STRUCTURI DESIGN S.R.L., cu subcontractanții I WAVE SOLUTIONS S.R.L. și CASA DAVID CENTER S.R.L., proiectul având ca termen de finalizare data de 31.12.2024.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum începe noul an școlar în Pitești? ”Ne-am asigurat că elevii noștri vor beneficia de cele mai bune condiții”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești