Arefu. Bărbat de 34 reținut după ce și-a dat foc la casă

de | 19.07.2024 16:35 | Eveniment, Județean

Informații noi 19 iulie

După lichidarea incendiului izbucnit aseară la o locuință din comuna Arefu, satul Căpățâneni, pompierii argeșeni au stabilit că focul a fost pus intenționat. Salvatorii au sesizat oamenii legii de acest incident, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, dar și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, pentru cercetări.

După primele verificări, oamenii legii au constatat că cel care ar fi dat foc casei ar fi chiar locatarul imobilului, un bărbat de 34 de ani.

La fața locului au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, iar din primele verificări efectuate la fața locului au rezultat indicii cu privire la posibila folosire intenționată a sursei, de către locatarul imobilului, bărbat de 34 de ani.
La fața locului s-au deplasat și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, pentru cercetări.”, transmite IPJ Argeș

Bărbatul a fost dus la sediul poliției, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 20 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din comuna Arefu, satul Căpățâneni.

Din primele informații, o casă a luat foc.

Pentru lichidarea incendiului intervin trei echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș cu doua autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că arde locuința pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul și bunurile din interiorul a trei încăperi.

Echipajul medical prezent la locul solicitării nu a identificat victime.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arefu | Argeș

Ultimele articole