ISU Argeș: 14 situații de urgență în ultimele 3 săptămâni pe Transfăgărășan

de | 11.07.2024 14:07 | Eveniment, Județean

Aproape au trecut trei săptămâni de când a fost operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la District Piscu Negru, amintesc reprezentanții ISU Argeș care transmit că în această perioadă pompierii au intervenit în cazul a 14 situații de urgență.
Dintre cele 14 cazuri, 12 au fost pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul a 15 persoane și două cazuri pentru intervenția operativă la posibile victime ale animalelor sălbatice, care au ajuns în apropierea căilor de circulație. Din fericire, în urma celor două misiuni nu au rezultat victime.
ISU Argeș mai transmite că din această dimineață, un nou echipaj de paramedici și-a început activitatea în cadrul punctului de pe Trabsfăgărășan, fiind până în prezent a treia serie care urcă la munte vara aceasta.
Continuitatea misiunii va fi asigurată, pe rând, de cadre ale subunităților de intervenție din județ până la data de 19 septembrie.
În toată această perioadă pompierii argeșeni vor fi la datorie, gata să intervină în situații de urgență.
Foto: Facebook ISU Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Piscu Negru | Transfăgărășan