ARGEȘ. Se asfaltează drumul județen 731D, Dârmănești, Valea Nandrii

de | 06.06.2024 15:51 | Județean, Administrație, Importante

De mâine, vineri, 7 iunie 2024, vor începe lucrările de modernizare a drumului județean 731D, Dârmănești, Valea Nandrii, informează reprezentanții CJ Argeș.
modernizare drum Argeș
Astăzi, 6 iunie a avut loc predarea amplasamentului în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a primarului Emilian Ciolan și a echipelor de specialiști.
CJ Argeș transmite că pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, pe o lungime de 2,8 kilomentri, vor fi amenajate 248 de accese la proprietăți, podețe, șanțuri betonate.
Precizăm că această investiție este realizată din bugetul Consiliului Județean Argeș și va fi executată prin Regia Județeană de Drumuri Argeș.
modernizare drum Argeș
„Modernizarea infrastructurii rutiere a reprezentat o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș. În ultimii patru ani, s-au modernizat, la standarde europene, peste 200 de kilometri de drumuri județene, s-au construit sute de poduri și podețe de acces la gospodăriile oamenilor, s-au amenajat și betonat șanțuri, s-au făcut trotuare.”, mai transmit reprezentanții CJ Argeș care subliniază faptul că CJ  Argeș a avut cele mai mari proiecte pe infrastructură rutieră din regiunea Sud-Muntenia.
Foto: CJ Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Emilian Ciolan | Marius Nicolaescu

Ultimele articole