Argeș. Bărbat din Călinești prins conducând fără permis un moped neînmatriculat

de | 11.08.2024 23:00 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 32 de ani, din Călinești  a fost depistat în timp ce onducea fără drept un moped neînmatriculat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești l-au depistat pe argeșean în data de 9 august pe DN 7 – Ștefănești. Acesta conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult decât atât din verificările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Amintim faptul că polițiștii rutieri argeșeni au acționat în  ultimele 48 de ore în 71 de filtre rutiere. Aceștia au efectuat 718  testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, în total 693 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, fiind reținute 30 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Incendiu puternic la o gospodărie din Costești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești