Argeș: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o creangă

de | 22.02.2023 20:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeș: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o creangă

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Valea Mare Pravăț, și-a pierdut viața, în cursul acestei zile, în timp ce efectua lucrări de toaletare a vegetației dintr-o grădină, aflată într-o gospodărie din Lerești.

Se pare că bărbatul a fost lovit accidental de o ramură care s-a rupt de la copacul pe care îl toaleta.

Din nefericire, bărbatul a căzut la pământ, iar echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lerești | Valea Mare