FC Argeș Basketball primește sâmbătă vizita vicecampioanei de la CSM Oradea

de | 18.10.2024 22:35 | Pitești, Lifestyle

Piteșteni, nu uitați! Mâine, 19 octombrie vulturii primesc vizita vicecampioanei de la CSM Oradea!

Jucătorii de la FC Argeș Basketball primesc vizita celor lui CSM Oradea, în cadrul etapei a 5-a din Liga Națională Getica 95, la doar trei zile distanță de meciul din FIBA Europe Cup, disputat în Polonia,

Așadar sâmbătă cu începere de la ora 18:00 sunteți așteptați cu mic, cu mare la Pitești Arena.

Alb-violeții au fost aproape de a produce o mare surpriză, la mijlocul săptămânii, în Grupa E a FIBA Europe Cup. La Stargard, vulturiia au cedat la o posesie distanță, scor 65-62. În ceea privește clasamentul, FC Argeș se află la 1/1, iar după meciul de sâmbătă va face deplasarea la Oradea pentru a juca chiar împotriva adversarei de mâine, transmit reprezentanții echipei.

Organizatorii au anunțat pe lângă concursurile surpriză și invitatul special al meciului, acesta fiind Edi Bolbea, iubitor al culorilor clubului piteștean și fondator al trupei Nuanțe.

Pentru cei interesați biletele pot fi achiziționate online, accesând platforma www.biletesmart.ro/pitesti, dar și de la casieria Pitești Arena, mâine, 19 octombroe în intervalul 12:00-18:15.

Fc Argeș Basketball

Hai Pitești! Hai FC Argeș!”

 

Foto: FC Argeș Basketball

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball | Oradea | Pitești | Pitești Arena | Polonia

Ultimele articole