Argeș: Deși nu avea permis de conducere, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident!

de | 08.01.2023 22:04 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 33 de ani, din Poiana Lacului, a provocat noaptea trecută, în jurul orei 04.00, un accident rutier.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la eveniment.

S-a constatat faptul că acesta conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un indicator rutier.

Din fericire, în urma evenimentului, nu au rezultat victime.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul consumase alcool, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a aflat faptul că argeșeanul nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor în consecință.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fotbalul mondial este în DOLIU! S-a stins încă o legendă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Poiana Lacului

Ultimele articole