ARGEȘ. Dosar penal pentru un bărbat care a prezentat pentru control un permis fals

de | 11.06.2024 17:05 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au acționat în ziua de 10 iunie în 58 de filtre rutiere efectuând 257 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei și au fost reținute 10 permise de conducere. Totodată au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Un exemplu de incident depistat de polițiștii rutieri argeșeni a avut loc la Corbeni, acolo unde un bărbat de 23 de ani din localitate  conducea un autoturism pe DN 7C iar în momentul în care a fost oprit acesta a prezentat, pentru control, un permis de conducere susceptibil a fi fals.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul nu deținea permis de conducere.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal conform art. 335, 320 și 323 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie de 49 de ani din Rociu – reținută de polițiștii argeșeni pentru furt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Corbeni | Rociu

Ultimele articole