ARGEȘ: Elev reținut de polițiști! A amenințat cu bătaia un profesor

de | 03.02.2023 14:09 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

ARGEȘ: Elev reținut de polițiști! A amenințat cu bătaia un profesor

După cazul agresiunii care a avut loc în Bacău, în urma căruia un elev de 15 ani a fost arestat pentru 20 de zile, iată că și în județul Argeș apare un caz în care un elev a fost reținut după ce a amenințat un profesor.

Un elev de 18 ani din localitatea argeșeană Mărăcineni a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov.

Potrivit oamenilor legii, băiatul a avut un conflict cu unul dintre profesorii de matematică din cadrul liceului la care învață. Totul s-a petrecut miercuri, 1 februarie, atunci când tânărul de 18 ani și-a ieșit din fire și a jignit și amenințat cu bătaia profesorul care l-a supărat.

Cadrul didactic nu a stat pe gânduri și a anunțat poliția cu privire la comportamentul și amenințările făcute de tânăr.

Elevul este cercetat penal pentru amenințare.

Joi, 2 februarie, băiatul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Hot News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Agresorul de 15 ani care a băgat un copil cu capul în WC- în arest pentru 20 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole