ARGEȘ. Femeie acroșată de tren la Mărăcineni, gara Ciumesti!

de | 10.01.2024 08:45 | Eveniment, Importante, Județean

În această dimineață la numărul de uregență 112 a fost anunțat un accident în comuna Mărăcineni, mai exact la gara Ciumesti, acolo unde o persoană a fost acroșată de un tren.

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale și au preluat o femeie în vârstă de aproximativ 54 de ani. Aceasta era conștientă și prezenta politraumatism la membrul inferior și membrul superior stâng, fiind transportată la spital.

La locul accidentului au fost și oamenii legii care efectuează și la această oră cercetări la fața locului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș s-a stabilit faptul că, trenul de călători, care circula dinspre Câmpulung Muscel spre Golești, în zona Stației CF Ciumești, ar fi surprins o femeie de 55 de ani, din Vedea, care s-ar fi angajat în traversarea căii ferate, fără să se asigure.

Femeia este conștientă și a fost transportată la spital.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare”, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Ciumești | Mărăcineni | Muscel | Vedea

Ultimele articole