ARGEȘ. „Festivalul Țuicii” de la Coșești, se apropie cu pași repezi!

de | 29.08.2023 11:29 | Județean, Administrație, Lifestyle

„Festivalul Țuicii” de la Coșești, devenit o frumoasă tradiție atât pe plan local cât și national, se apropie!

Coșești

Acesta continuă campania de recunoaştere a ţuicii drept băutură tradiţională românească, dar promovează în același timp și alte produse şi meşteşuguri tradiţionale, specifice zonei.

Ediția din acest an se va desfășura în zilele de 9 și 10 septembrie, tot pe Valea Păcurarului din Coșești, evenimentul fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Coșești.

În ceea ce privește programul din acest an acesta va fi unul plin de veselie, muzică bună, bunătăți locale și nelipsita țuică, cunoscută și apreciată în toată țara.

Coșești

Pentru prima zi a festivalului, pe data de 9 septembrie, organizatorii pregătesc un program de discotecă în aer liber iar în a doua zi, duminică 10 septembrie, programul va fi unul extrem de bogat și variat. Pe scena amplasată în cadrul natural, pe meleagurile pitorești ale Văii Păcurarului, vor urca interpreți de muzică ușoară și populară cunoscuți, printre invitați numărânduse și Aurel Moga, Daniela Cernea sau Rapsodia Domneștiului.

Primar Coșești - Nicolae Pană

Primarul Nicolae Pană anunță de asemenea și o paradă ecvestră dar și un concurs de îndemânare, în urma căruia se va desemna persoana care umple mai repede un țoi de țuică.

 

Foto: Facebook Primăria Coșești

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Joi. Concertul unei nopți de vară, în Piața Primăriei Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești

Ultimele articole