ARGEȘ: Incendiu izbucnit la o casă și o anexă! Două victime au avut nevoie de ajutor

de | 08.03.2023 13:33 | Știri, Eveniment, Județean

Update

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o locuință și o anexă a acesteia, iar pe o altă proprietate a mai ars o construcție.
Două persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au rănit la membrele superioare stângi, ulterior doar una dintre acestea fiind transportată la spital. Victimele au fost doi bărbați cu vârstele de 45 și respectiv 57 de ani.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise. (A ars deșeuri menajere în curte și focul s-a întins până la anexa unde erau depozitate lemne și fân.)
De asemenea, pompierii au fost solicitați să intervină în alte 6 cazuri pentru localizarea și lichidarea incendiilor la vegetația uscată din localitățile Merișani, Mălureni, Recea, Suseni, Beleți Negrești și Făgețelu din județul Olt”, transmite ISU Argeș.

incendiu - ARGEȘ: Incendiu izbucnit la o casă și o anexă! Două victime au avut nevoie de ajutor

Informații inițiale

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu doar câteva momente, o casă și o anexă din localitatea Pietroșani.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Curtea de Argeș și Mioveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj cu o autospecială de intervenție de la SVSU Domnești.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu de vegetație uscată în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: