ARGEȘ. Incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Mozaceni

de | 19.09.2024 07:25 | Județean, Eveniment, Importante

La numărul unic de urgență 112 a avut loc o sesizare de incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Mozaceni, satul Babaroaga din Argeș.

Intervin la locul solicitării pompierii de la Detașamentul Bradu cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

UPDATE

În momentul în care forțele de intervenție au ajuns la fața locului focul ardea generalizat la o locuință, pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Pompierii au acționat atât pentru limitarea flăcărilor, cât și pentru evacuarea bunurilor din interiorul casei, care mai puteau fi salvate iar paramedicii SMURD au monitorizat o femeie, în vârstă de aproximativ 65 de ani, care prezenta atac de panică.

„Nu a fost necesar transportul ulterior la spital

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric”,, precizează reprezentanții ISU Argeș.

 

Foto: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer a intrat cu mașina într-un parapet la Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Bradu | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole