(Video) Argeș. Incendiu puternic la o stână din comuna Nucșoara!

de | 29.08.2024 08:35 | Eveniment, Importante, Județean

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Domnești, au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o stână din comuna Nucșoara.

incendiu stână Argeș

La fața locului pompierii au constatat că flăcările se propagaseră rapid la o construcție destinată producerii produselor lactate de aproximativ 400 mp, însă nu erau persoane surprinse în interior.

Aceștia au lucrat pentru evitarea propagării incendiului la vecinătăți, precum și pentru stingerea acestuia, asigurând continuitatea misiunii prin alimentarea cu apă dintr-un lac aflat în zonă.

Din fericire nu au fost persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteie căzute dintr-un sistem de prelucrare a laptelui, potrivit ISU Argeș.

Video: ISU Argeș

Foto: captură video

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impact între două autoturisme în Pitești! Patru persoane transportate la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nucșoara