Argeș. Jaf la primele ore ale dimineții! Au furat 40.000 de euro dintr-o casă

de | 05.07.2024 12:18 | Județean, Eveniment

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii argeșeni pentru furtul unei sume importante de bani. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani și un tânăr de 23 de ani, din Beleți-Negrești.

Cei doi sunt acuzați că în ziua de 21.06.2024, în jurul orei 06:00, ar fi pătruns în locuința unei persoane, prin utilizarea unei chei potrivite, de unde ar fi furat suma de aproximativ 40.000 de euro.

Furtul a fost raportat la poliție, iar oamenii legii au deschis un dosar penal.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 3 spre 4 iulie, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, în ziua de 4 iulie, tânărul de 23 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, a fost recuperată suma de aproximativ 30.500 de euro.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fetiță de trei ani dusă de urgență la spital! A ieșit pozitivă la canabis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole