Argeș: Jefuită și bătută de fostul concubin în propria casă! Bărbatul a încălcat ordinul de protecție!

de | 26.09.2023 15:05 | Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, luni, 25 septembrie, în jurul orei 16:00, de către o femeie din localitatea Rătești, cu privire la fostul concubin care, deși avea un ordin de protecție emis de către instanță, a pătruns în locuința sa și ar fi agresat-o, furându-i, totodată, mai mulți bani.

Agresorul, un bărbat de 55 de ani, din Rătești, s-a dus acasă la victimă, acolo unde a bătut-o și i-a furat o sumă de bani.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, violență în familie și furt calificat, el fiind, ulterior, condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu două mașini în Argeș! Trei femei au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Topoloveni | Rătești | Topoloveni