PNL Argeș și-a lansat candidații la Hârtiești și Rucăr

de | 06.04.2024 20:28 | Rural, Politic

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a anunțat pe pagina de Facebook că astăzi a fost lansarea candidaților PNL la Primărie, Andrei Petrian Cătălin la Hârtiești și Ion Pîrnuță la Rucăr. ”În Hârtiești și în Rucăr, PNL are o echipă puternică, gata să facă lucruri mari pentru comunitățile lor!”, a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Ion Pîrnuță și Alina Gorghiu

”Andrei Petrian Cătălin este în măsură să facă din Hârtiești o comună mai sigură, modernă, europeană.

Cu Ion Pîrnuță la primărie, avem certitudinea că vom aduce dezvoltare la Rucăr. M-a bucurat tare mult că aici va funcționa un Centru de permanență medicală. O veste cu adevărat extraordinară pentru locuitorii comunelor Dragoslavele, Dâmbovicioara și Rucăr. E mare nevoie de investiții sănătoase, de sprijinirea mediului de afaceri local, de soluții concrete la nevoile reale ale oamenilor.

Știu că amândoi vor face o echipă grozavă împreună cu Radu Perianu, candidatul liberal la președinția CJ Argeș, pentru un viitor mai bun atât pentru Hârtiești și Rucăr, cât și pentru județ.

Noi toți reprezentăm o forță și dacă o vom valorifica cum trebuie, va conta foarte mult în implementarea proiectelor noastre de dezvoltare pentru Argeș”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Sunt lucruri pe care eu le fac la 180 de grade de PSD la nivelul judeţului Argeş”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Hârtieşti | PNKL Argeș | Rucăr