Argeș: Le-a luat foc casa în noaptea de Revelion

de | 01.01.2023 11:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeș: Le-a luat foc casa în noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion nu a fost lipsită de intervenții pentru pompierii din județul Argeș. Chiar în apropiere de miezul nopții, la trecerea dintre ani, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul izbucnirii a trei incendii.

Două case au luat foc, la aproximativ 30 de minute diferență, una în localitatea Hârsești, iar alta în comuna Mălureni.

În cazul incendiului din localitatea Hârsești, pompierii au fost solicitați să intervină cu două autospeciale cu apă și spumă. Însă, vecinii proprietarilor s-au mobilizat, iar în cele din urmă, incendiul a fost lichidat de cetățeni înaintea sosirii forțelor de intervenție.

Focul izbucnit în comuna Mălureni, sat Zărnești, a cuprins atât o casă, cât și o anexă. Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Totodată, pompierii argeșeni au intervenit, în noaptea dintre ani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, la un incendiu care a avut loc la o anexă din comuna Leordeni, satul Baloteasca.

Foto descriptiv Roman 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noapte de coșmar pentru doi argeșeni! A intervenit descarcerarea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole