Argeș. Mâncat de viermi la azil

de | 24.07.2024 16:39 | Eveniment, Județean

Un bărbat a murit din cauza mai multor boli și mâncat de viermi la câteva zile după ce a ajuns la spitalul județean din Argeș. Fusese dus acolo după ce a stat mult timp la un azil dintr-o comună de lângă Pitești. În urma acestui incident poliția a făcut percheziții și a deschis un dosar penal.

Bărbatul avea 56 de ani, nu avea pe nimeni și nici casă sau vreun venit. Stătea la un azil din comuna Albota de lângă Pitești, unde era ținut de milă.

Contactat telefonic, Alexandru Cosma, proprietarul așezământului,  spune că l-au rugat cei de la asistență socială de la Pitești să-l țină acolo.

Șeful azilului spune că bărbatul a refuzat sistematic să fie tratat și să fie dus la spital până când în urmă cu trei săptămâni a fost dus cu forța la spitalul din Pitești, în stare foarte gravă.

Teodor Constantinescu, medic la Spitalul Județean Argeș, spune despre bărbatul de 56 de ani că avea foarte multe boli și că era plin de viermi.

Nu este singurul pacient ajuns la spital de la azilul respectiv.

Șeful azilului spune că bărbatul a refuzat sistematic să fie tratat și să fie dus la spital până când în urmă cu trei săptămâni a fost dus cu forța la spitalul din Pitești, în stare foarte gravă.

După o săptămână de stat în spital bărbatul a murit. Poliția a intrat pe fir, a făcut percheziții la azilul din comuna Albota și acum este o anchetă în derulare.

Săptămâna trecută administratorul azilului a schimbat activitatea și a externalizat serviciile medicale. Chiar și așa autoritățile verifică starea de fapt până în momentul decesului bărbatului de 56 de ani.
Foto: captură video IPJ
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Pitești