Argeș. Patru tineri reținuți pentru violență și tulburarea ordinii și liniștii publice

de | 26.08.2024 09:15 | Curtea de Argeș, Eveniment

Patru tineri din Hunedoara au fost reținuți de polițiștii argeșeni pentru violență și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut la data de 23 august patru tineri, trei de 19 ani și unul de 24 de ani, toți din orașul Vulcan, județul Hunedoara.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 22 august, în timp ce se aflau în municipiul Curtea de Argeș, pe fondul unui conflict spontan, cei patru ar fi agresat fizic un alt tânăr din municipiul Curtea de Argeș, lovindu-l cu pumnii și picioarele, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Cei patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minoră agresată sexual de un piteștean de 71 de ani. A fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Hunedoara