ISU Argeș a răspuns pozitiv la o amplă mișcare de ecologizare

de | 21.09.2024 12:50 | Județean, Lifestyle

Astăzi, 21 septembrie este Ziua de Curățenie Națională.

În acest context pompieri argeșeni și voluntari din programul național „Salvator din pasiune” au participat la un eveniment al cărui scop a fost colectarea deșeurilor din spațiile publice, pentru o natură mai curată.

pompieri ecologizare

„Let’s Do It, România!” este mai mult decât o simplă campanie de o zi. Este un eveniment ce ne ajută să conştientizăm rolul fiecăruia în societate, importanţa contribuţiei personale și ne reamintește că fiecare dintre noi poate promova un stil de viață care respectă mediul.

pompieri ecologizare

Din păcate, natura este tot mai sufocată de nepăsarea oamenilor. Fie că vorbim despre deșeurile menajere aruncate la voia întâmplării sau despre poluarea apelor, trebuie să conștientizăm că schimbarea stă în mâinile noastre. Adoptând acest mod de a gândi și a acționa, oricare dintre noi poate contribui la protejarea mediului înconjurător și la sporirea calității vieții, atât pentru noi, cât și pentru cei din jur, sunt de părere reprezentanții ISU Argeș.

pompieri ecologizare

„Felicitări pentru inițiativă și mulțumiri tuturor celor care și-au dedicat timpul astăzi pentru a face județul nostru un loc mai curat!”, mai transmit pompierii argeșeni pe pagina de Facebook.

pompieri ecologizare

Foto: ISU Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție la trafic! Un nou transport agabaritic anunțat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole