Argeș: Șantaj de 400 de lei pentru un video cu ipostaze intime! Un tânăr de 23 de ani l-a șantajat pe altul!

de | 27.10.2023 17:09 | Știri, Eveniment, Importante

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat, în cursul zilei de 26 octombrie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un tânăr de 23 de ani, din Stolnici.

Astfel din cercetările făcute de polițiști, s-a constatat că un tânăr a fost victima unui altul în vârstă de 23 de ani.

Cel din urmă și-ar fi șantajat victima cu un video ce îl înfățișează în ipostaze intime, în vederea obținerii a 400 de lei.

La data de 26 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului l-au prins în flagrant pe acesta, imediat după primirea sumei de bani.

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat

Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv stirilekanald.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Un piteștean de 23 de ani și un bărbat din Argeș au tâlhărit o victimă! Tânărul a lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole